VALENTIN

Biografia

Valentin (omalta nimeltään Marko Virkkula) on osalle uusi tulokas, mutta monille tuttu 1998 - 2000 luvun alun hiteistä. Oulunsalossa edelleen asuva artisti nousi 1998 suosioon 18-vuotiaana TV-ohjelmaformaatin tunnuskappaleella ”Iskelmäprinssi laulaa”. Samaan aikaan hän julkaisi ensimmäisen ”Valentin” nimisen pitkäsoiton. Albumi on myynyt kultalevyn verran.

 

Suurta suosiota ovat saaneet myös uudet sinkut radiosoitoissa. Keväällä 2016 ilmestyi sinkku Sinä, ja nyt syksyllä ilmestynyt Minuun luottaa voit ovat soineet radioasemien kärjessä ympäri maan. Minuun luottaa voit on noussut myös Tätä Suomi tanssii listalle. Keväällä 2017 julkaistaan lisää uutta menevää tanssimusiikkia.

 

Valentin keikkailee kahden eri trio-orkesterin kanssa ja suosio on otettu keikoilla hyvin vastaan. He soittavat takuuvarmaa ja moni puolista tanssimusiikkia laidasta laitaan, myös hanuristi on mahdollista saada mukaan orkesteriin. Ohjelmistossa mukana niin rumbat, jivet, valssit, humpat, tangot jne. Valentin on karismaattinen esiintyjä, joka ottaa yleisönsä. Artistin erottuva laulusaundi on pysynyt ja on edelleen samettisen pehmeä.

 

Valentinilla on myös menevä suomipop- ja finnhits –ohjelmisto. Se on kysytty ravintolailtoihin ja syntymäpäiväjuhlille. Show on menevä, se räiskyy ja hurmaa ja valloittaa yleisönsä.


-----------------------

 

Valentin / Albumi Valentin

 

Valentin julkaisi vuonna 1998 ensimmäisen ”Valentin” –nimisen pitkäsoitto albuminsa 18-vuotiaana. Levy nostatti nuoren miehen kerralla yleisön suureen suosioon. Hiteiksi nousi mm. Sen kesän vielä muistan, Tyttö pieni ja Buongiorno. Albumista julkaistiin 1999 toinen painos, bonuksena kaksi uutta kappaletta ”Sä olet nainen” ja ”Iskelmäprinssi laulaa”. Iskelmäprinssi laulaa oli TV-ohjelmaformaatin tunnuskappale ”Iskelmäprinssi”. Kappaleesta tuli Valentinin suurin hitti-kappale.

 

Albumi sisältää kappaleet:

Iskelmäprinssi laulaa, Nuori levoton, Totta vai tarua, Sen kesän vielä muistan, Katso silmiin, Sofia, Buongiorno, Tyttö pieni, Sydän sydäntä vasten, Hiljaa kätees tartun, Laulu sinulle, Palaathan, Arrivedérci signorina, Sä olet nainen.

Klikkaa ja kuuntele

Valentinin uusimmat

oheisesta soittolistasta

 

|    Puh. 050 590 7115

Klikkaa ja kuuntele

Valentinin uusimmat

oheisesta soittolistasta